FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

1570823 sabac savez za srbiju beta 1 avg 2018 ls

Лажни "велики" Срби Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић и шиптарски лобисти Наташа Кандић и Соња Бисерко, коначно су успели у својој намери да сачувају целовитост лажне независне државе Косово тако што су својим суманутим противљењем идеји о разграничењу Срба и Албанаца на КиМ, практично натерали немачку канцеларку Ангелу Меркел на изричит став да промена граница на Балкану неће бити.

Ангела Меркел данас се огласила по питању граница на Балкану рекавши да промена неће бити, чиме је, највероватније, идеју о разграничењу Срба и Албанаца ставила ад акта.

merkel 3

Оваквом ставу Меркелове у великој мери допринела је и традиционална српска неслога, а пре свега став такозване српске опозиције, предвођење Драганом Ђиласом, Вуком Јеремићем, Бошком Обрадовићем, као и неким званичницима Српске православне цркве и невладиних организација.

Подсетимо, Ђилас, Обрадовић, Јеремић потпомогнути војвођанским аутономашем Ненадом Чанком, Соњом Бисерко и игуманом манастира Високи Дечани Савом Јањићем, покушавају, противећи се сваком смисленом покушају актуелне власти и председника Србије Александра Вучића да дође до решења косовског проблема, да се домогну власти и државне касе.

Они улазе у голу борбу за власт и не интересује их ништа друго, а најмање судбина Косова и Метохије и српског народа који тамо живи.

Ilustracija 8003 1000x500

Сетимо се, реч је о истим оним људима за чије власти је 2008. Косово добило "независност", истим оним људима који су се изглупирали пред Међународним судом правде 2009. и готово омогућили легализацију те "независности", исти они који су 2011. поставили царину на Јарињу и тако јасно показали да су се Косова одрекли.

О томе како су Ђилас, Јеремић, Обрадовић, Кандићка, Бисерко, Чанак и њима слични чували Косово и Метохију и бринули о судбини Срба док су били на власти најбоље је питати људе који живе у Митровици, Грачаници, Ранилугу, Шилову, Лепосавићу и Звечану, које због своје заузетости брчкањем у луксузним летовалиштима ни ове године нису имали времена да виде.

vulin vucic

Ето господо, јесте ли сада срећни што сте изборили за целовито "независно" Косово и што Срби највероватније, захваљујући вашем ставу, неће добити ништа, уместо нешто за шта се свим силама бори председник Србије Александар Вучић?

Информер/НСПМ