FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Ненад Милосављевић

Београд, 5. децембар 2017, (Њуз) – Председник Србије Александар Вучић најавио је синоћ да ће држава ускоро почети да гради станове чија ће се цена кретати од 500 до 550 евра по квадрату, а предност ће имати грађани који 2014. године због великог интересовања нису успели да дођу до станова од 380 евра по квадрату.

Председник Србије је синоћ свом госту у емисији “Ћирилица” Миломиру Марићу објаснио да ће станови бити грађени на локацијама које су атрактивне, мада не и ексклузивне, како не би био угрожен Београд на води.

– Претходни јефтини станови су толико брзо разграбљени да смо имали утисак као да их никада није ни било. Потрудили смо се да нових 500.000 квадрата ни по чему не заостаје за тих 100.000 станова које смо у рекордном року изградили 2014. године. Једино ће рата бити мало већа, за око шест евра, али с обзиром на највећи раст плата у новијој историји који смо забележили, то неће бити проблем за наше грађане – навео је председник.

Вучић је оценио да о квалитету станова од 380 евра најбоље говори то што није било апсолутно ниједне жалбе на њих.

– Да ли сте чули да се неко жалио на било шта кад су у питању ти станови? Нико никад! Ни на један шраф се нико није пожалио – поентирао је председник Србије Александар Вучић.

Njuz net