FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Драгослав Пакић 

И немојте да мислите да сам ја толико наиван да не знам да сви ви, док се ја презнојавам да вас нечему научим, гледате пренос Евробаскета и више верујете Ђорђевићу него мени

Ооооо, народе мој! Сазвао сам вас да вам кажем оно што већ знате. Ја нисам човек од речи. Ја сам од крви и меса. Само је речна риба од речи. Зато је и зову сом.

Add a comment

Ненад Милосављевић

БЕОГРАД/ПРИШТИНА, (Њуз) – Влада Србије одлучила је да на Косово пошаље воз осликан честиткама новом косовском премијеру Рамушу Харадинају и то на 21 језику.

Add a comment

Бојан Савић

Приштина, 8. септембар 2017, (Њуз) – Предеседник Алијансе за будућност Косова Рамуш Харадина, заједно са својим сарадницима, приступио је данас Српској напредној странци, јављају наши извори из Приштине.

Add a comment

Марко Дражић

БЕОГРАД, 31. август 2017, (Њуз) – Припадници МУП-а лишили су синоћ слободе тридесетпетогодишњег П.О. из Београда, који је у кафани, пред неколико сведока, изјавио да мора да оде до тоалета јер му се пиша. Њега су органи реда привели у полицијску станицу због сумње да је планирао напад на Вучића.

Add a comment

Цвијетин Миливојевић

Kолико је војвода Мишић био у праву, потврђује ових дана случај државних службеника АВ, ИД и Ане Б. Тако је, војводо, "један (или једна) који хоће, увек је јачи од двојице који морају".

Add a comment