FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Игор Чобановић

Након 3 године откад је признала Косово и 2 од како је постала чланица ЕУ, Србија се налази на путу да после економског тигра из 2017, ове године постане и економски лав.

Add a comment

Ненад Милосављевић

Београд, 5. децембар 2017, (Њуз) – Председник Србије Александар Вучић најавио је синоћ да ће држава ускоро почети да гради станове чија ће се цена кретати од 500 до 550 евра по квадрату, а предност ће имати грађани који 2014. године због великог интересовања нису успели да дођу до станова од 380 евра по квадрату.

Add a comment

Цвијетин Миливојевић

Ишчекивах, залуду, скоро две недеље да се неко, у име службеног Београда, огласи гледе покушаја велепосланика Дитмана да, у свечарском штимунгу немачког велепосланства, у присуству одабраних Србаља, са све Врховником као најдражим гостом, преко тврдње да се "Србија и Немачка заједно суочавају са тешким поглављима историје и прошлости", српском народу ували "штафету геноцидности".

Add a comment

Драгослав Пакић 

И немојте да мислите да сам ја толико наиван да не знам да сви ви, док се ја презнојавам да вас нечему научим, гледате пренос Евробаскета и више верујете Ђорђевићу него мени

Ооооо, народе мој! Сазвао сам вас да вам кажем оно што већ знате. Ја нисам човек од речи. Ја сам од крви и меса. Само је речна риба од речи. Зато је и зову сом.

Add a comment

Ненад Милосављевић

БЕОГРАД/ПРИШТИНА, (Њуз) – Влада Србије одлучила је да на Косово пошаље воз осликан честиткама новом косовском премијеру Рамушу Харадинају и то на 21 језику.

Add a comment