FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed


Најбољи тенисер света Новак Ђоковић добитник је највећег спортског признања, награде Лауреус.На великој церемонији у Монте Kарлу, Новак је по четрврти пут у каријери понео ово ласкаво признање, такозвани "спортски Оскар", пошто је проглашен за најбољег спортисту света у 2018.

Add a comment

 

Отворено писмо Његовој Светости Патријарху Иринеју и

Епископима Српске Православне Цркве

Add a comment

 

Зоран Кецман

Три Гренд слем трофеја заредом, бациле су Новака Ђоковића поново у фокус тениског света. Уколико светски број један настави да терорише ривале и осваја највеће трофеје, једно је неминовно, постаће највећи у историји.

Add a comment

 

Мирољуб Јевтић

Исламско политичко учење кључно за разумевање питања Косова

Да ли је могуће да Американци раде у корист оних који и њима прете? Одговор је следећи: Вашингтон мисли да ће се муслимани временом вестернизовати и одбацити такву теорију

Add a comment

 

Интервју са Милом Ломпаром 

Проф. др Мило Ломпар је истакнути српски интелектуалац, историчар књижевности, филозоф и председник Задужбине Милоша Црњанског. На Филолошком факултету у Београду предаје предмете Српска књижевност XVIII и XIX века и Културна историја Срба. Био је генерални директор Политике а.д. у периоду 2005-2006. године и аутор је бројних књига о култури и историји српског народа, међу којима је и култно дело Дух самопорицања. Непосредни повод за овај писани интервју била је актуелна политичка ситуација у земљи, али у њему су обрађене и друге важне националне теме.

Add a comment