FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Централна банка САД одлучила је да у октобру почне да смањује огроман портфолио обвезница, а да референтне каматне стопе за сада остану непромењене.

Add a comment

Небојша Kатић

Веровали или не, како је то рекао председник Србије, јавни дуг је на крају августа снижен на 64,4 процента у односу на бруто домаћи производ (БДП). Реч је о спектакуларном резултату будући да је на крају децембра 2016. тај показатељ износио 74,1 проценат. Овај пад коефицијента задужености у тако кратком периоду је подвиг раван чуду. Нажалост, у Србији се економска чуда не дешавају – дешавају се само статистичка чуда.

Add a comment

Цинеплекс биоскопи и у највећем шопинг центру на Балкану

У Big Fashion Видаковац, највећем шопинг центру на Балкану, компанија Цинеплекс закупила је 5.000 квадрата! Цинеплекс биоскоп, који ће бити отворен на овом простору, имаће 10 дворана са 2.000 седишта, најмодернију ласерску и RealD 3D технологију, као и потпуно нов концепт седења.

Add a comment

Радмило Марковић

Како смо са преко четири одсто раста бдп-а пали на испод два у првој половини године и због чега не градимо канал Београд–Солун и реплике египатских пирамида

Add a comment

Биљана Степановић

Све има своју цену, ноторно је правило економије, а пре свега здравог разума. Сељаци су тај феномен описали знатно раније од економиста – „како сејеш, тако ћеш пожњети".

Add a comment