FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

 

Око 100.000 хектара земљишта у Србији у рукама великих земљопоседника;Странци међу највећим власницима земље у Србији

Неколицина највећих земљопоседника у Србији у својим рукама држи око 100 хиљада хектара обрадиве земље, што представља праве латифундије, за шта захвалност дугују држави која им је јефтино продала земљу некадашњих пољопривредних комбината, сматра домаћа стручна јавност.

Add a comment

Национална авиокомпанија Ер Србија забележила је и прошле 2017. године губитак од најмање пет милиона евра иако је Влада Србије поново частила ову компанију са 21 милион евра субвенција.

Add a comment

 

Небојша Катић 

Тренутни протести и политизација расправе о акцизама и цени горива манифестација су јефтиног популизма на погрешној теми. Бука у вези са ценом горива прикрива много веће проблеме од оних који су на површини.

Add a comment

Стево Мрђен

Лидл - маркетинг преваре и подвале окупатора и њихових слуга оличене у Влади РС

"Долазак "Лидла" у Србију не значи само отварање ланца супермаркета, то је симбол напретка и говори да се Србија придружује успешним државама" 

Долазак Лидла у Србију значи гашење великог броја домаћих трговаца и претварање успјешних породичних обрта у социјалне случајеве, повећање незапослености и неизвјесност домаћих произвођача хране!

Add a comment

 

Бранкица Ристић

Зашто Газиводе могу да „потопе“ дијалог Срба и Албанаца

Прича да Албанци у замену за формирање Зајeднице српских општина траже од Београда да им се предају комбинат Трепча, Обилић и Газиводе испоставилa се као тачна. И није од јуче.

Add a comment