FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Стево Мрђен

Лидл - маркетинг преваре и подвале окупатора и њихових слуга оличене у Влади РС

"Долазак "Лидла" у Србију не значи само отварање ланца супермаркета, то је симбол напретка и говори да се Србија придружује успешним државама" 

Долазак Лидла у Србију значи гашење великог броја домаћих трговаца и претварање успјешних породичних обрта у социјалне случајеве, повећање незапослености и неизвјесност домаћих произвођача хране!

Add a comment

 

Бранкица Ристић

Зашто Газиводе могу да „потопе“ дијалог Срба и Албанаца

Прича да Албанци у замену за формирање Зајeднице српских општина траже од Београда да им се предају комбинат Трепча, Обилић и Газиводе испоставилa се као тачна. И није од јуче.

Add a comment

 

Недовољно испраћена у медијима, али свакако тема број 1 данас у Србији је ситуација у Смедереву. И мора да буде тема број 1. Без икаквог оправдања. Раднице које су добиле отказ због штрајка су данас у фирми „Kајзен“, а сутра, ако све прође без икакве реакције може да буде свуда око нас.

Add a comment

 

На састанку премијерке Брнабић са представницима рударско-металске групације “Рио Тинто“ у Лондону договорен је заједнички рад на развоју пројекта у оквиру Радне групе за Јадар.

Председница Владе Србије Ана Брнабић разговарала је у Лондону, током радне посете Великој Британији, са представницима глобалне рударско-металске групације "Рио Тинто" о могућностима инвестирања у Србију и различитим аспектима развоја пројекта "Јадар".

Add a comment

Српска економија ни изблиза не стоји тако добро како то Влада представља грађанима. Небројано пута се могло чути како је „Србија лидер у региону по висини привредног раста“ (негде око два одсто, са пројекцијом да до краја године буде три процента), а чули смо и да смо „у самом врху Европе“, те да „само две или три државе имају већи привредни раст од нас“.

Add a comment