FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Премијер Шпаније Маријано Рахој

Мадрид је блокирао текст декларације Самита ЕУ – Западни Балкан која је требало да буде потписана у Софији, пише шпански "Паис". Наводи се да премијер Маријано Рахој не жели да се његов потпис нађе на том документу заједно са потписом косовског премијера.

Add a comment

Ј. Лукач

Америчка ККР група купила је од Жељка Митровића Пинк Босне и Херцеговине и Пинк Монтенегро, сазнаје Данас. То је разлог због чега је Митровић за уторак 24. април заказао састанак са регионалним директорима својих регионалних телевизија.

Add a comment

 

Ричард Кук

Ако Тереза Меј и њени пајташи, заједно са Макроном, успеју да започну рат са Русијом, САД ће бити те који ће понети највећи терет: исто као што су то чиниле у оба светска рата при епској британској кампањи да сруше свог највећег континенталног ривала, Немачку *

Add a comment

Будимпешта – Кабинет мађарског премијера Виктора Орбана саопштио је да је „неодговорна миграциона политика“ Европске уније распирила верску нетолеранцију у Западној Европи, која, како се наводи, прети Јеврејима у том делу свету.

Add a comment

pamela walking bright

Глумица, модел и бивша Плејбојева зечица, Памела Андерсон, изјавила је да је Џулијан Асанж херој и да би требало да се креће слободно изван амбасаде Еквадора, без страха да ће бити изручен САД.

Add a comment