FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

Марко Перковић Томпсон одржат ће загребачким средњошколцима предавање на тему "Вјера, љубав и домовина".

Add a comment

В. Филиповић

Сиријски председник Башар ал-Асад у понедељак је стигао у дачу у Сочију, где га је дочекао председник Русије Владимир Путин. Путин је свог госта дочекао раширених руку, а потом истакао да је "војни конфликт у Сирији готов", те да се фокус премешта на "потрагу за политичким решењем".

Add a comment

Пропали су коалициони преговори о Јамајка коалицији. То је у недељу обзнанио шеф либерала Кристијан Линднер, тврдећи да су разлике биле превелике. Најизгледнија опција су нови избори, што би био новум у историји земље.

Add a comment


Ања Филимонова

Сбербанка је сасвим недавно реализовала једну од највећих операција у иностранству – финансирање хрватског концерна Агрокор. Тренутно Сбербанка потражује од Агрокора око 1,1 милијарду евра, а ВТБ више од 300 милиона евра[1].

Add a comment

Мирослав Стојановић

Политички трусно (европско) тло никако да се смири, с учесталим апокалиптичним предсказањима и новим варничењима: Усијавање политичких страсти на линији Варшава–Берлин, наизглед бенигним поводом, показује колико је „ровито“ тле у које је „инвестирано“ много политичког капитала ради помирења два народа.

Add a comment