FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

 

Александар Дугин 

У основи историјских процеса и данас је борба за идеје. Нафта, берзе, ракетни системи, избори, политичке марионете, статус педера, Кисинџерове посете, ко је примио а ко предао новац, да ли су Раку заузели или збрисали са земље — све то спада у short term

Add a comment

Џенана Карабеговић

Босну и Херцеговину је за десет мјесеци 2017. године напустило око 35.000 грађана. Њемачка, Аустрија, Шведска, Швицарска, су земље које су "најтраженије" за одлазак. Ово су подаци Уније за одрживи повратак Босне и Херцеговине, чија предсједница Мирхуниса Зукић, у интервјуу за Радио Слободна Европа, каже да власти за ове податке уопште не маре, због чега ће, како тврди, бити "кажњени" на изборима у октобру.

Add a comment


Александар Вучић за "Политико": Србија је платила високу цену за претерани национализам

Председник Србије Александар Вучић у ауторском тексту за портал Политико* позвао је на ближу економску сарадњу држава региона, оцењујући да ће то припремити земље Западног Балкана за улазак у ЕУ. Вучић је у тексту говорио и о својим политичким заблудама из младости.

Gordan Duhaček

Kako su Kolinda i Vučić potpuno ponizili hrvatsku desnicu

DANIMA su pred dolazak srpskog predsjednika Aleksandra Vučića ekstremistički mediji u Hrvatskoj vodili žestoku kampanju protiv njegova posjeta. Čak su prozivali i svoju miljenicu, hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, zbog toga što ih je izdala iako su se svojedobno svom snagom upregnuli da je instaliraju na Pantovčak, što im je uspjelo njenom pobjedom s oko trideset tisuća glasova pred Ivom Josipovićem u drugom krugu.

Add a comment

 

У Прагу ће 17. фебруара бити организован протест због једностраног проглашења косовске независности, а том приликом ће се потписивати петиција за чешко повлачење признања Косова, пишу „Вечерње новости“.

Add a comment