FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed

aleksandar vulin Tanjug Dragan Kujundzic

Зајечар -- Ниједан политичар у Европи нема толику подршку као Александар Вучић и ниједан политичар у Европи не плаћа тако високу цену због тога, каже Александар Вулин.

Add a comment

Мирјана Чекеревац

Посланици српског парламента дуго су аплаудирали Џангу Деђијангу, председнику Сталног комитета Свекинеског конгреса, који им је пренео како је Кина постала успешна земља: „Инсистирамо на своме, али нисмо крути, учимо од других, али их не копирамо”. Искрени пријатељ Србије, како је неколико пута поновио, овако је, на фин начин, посаветовао своје домаћине. Нису га, изгледа, чули. Да јесу, добро би размислили пре обнове рада на кодексу понашања посланика, започетог пре десетак година, „зато што га имају неке европске земље”.

Add a comment

Драган Јањић

Русију волимо, али бисмо махом желели да живимо у земљама које су чланице Европске уније (ЕУ) и НАТО, показује већина анкета која је у минулих неколико година направљена у Србији. Можда овакав "распоред" осећања и жеља делује помало конфузно, али је сасвим логичан за земљу у којој практично и није вођена јавна дебата о питањима везаним за њен међународни положај и у којој се и даље у доношењу одлука и закључака у великој мери узимају у обзир емоције.

Add a comment

Сам врх српске државе јуче је извршио чин велеиздаје када су из царинског магацина у Крњешевцима “ослободили“ заплијењену “робу“ за Косово и Метохију која је била одузета захваљујући активностима Безбједоносно информативне агенције. Најгоре од свега је то што у питању није било каква роба, него најсавременији шљемови, произведени у Великој Британији за “Војску Косова“.

Add a comment

Емил Влајки

Овај текст, као ни остали пренесени на странице овог портала који је коректно и толерантно објављивао све моје анализе и лутања, све моје заблуде и истине о ситуацији у Србији, посебно оне везане за садашњу власт, нема ни трунке морализаторства. И да одмах кажем. О ситуацији у Србији не мислим више ништа писати, јер се више нема што писати, и јер је све готово и безнадно.

Add a comment