FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed


Након два круга гласања на Генералној скупштини Интерпола на заседању у Дубаију, Kосово није примљено у чланство у овој међународној полицијској организацији, пренео је РТС. Против пријема Kосова у Интерпол гласала је 51 држава, 68 је било за, а уздржано 16.

Add a comment


Ана Оташевић

Вучић, Вулин и Лазански не могу да схвате да је у актуелном рату који се води између Београда и Приштине књига „Рађање демократије: Хашим Тачи и пут ка независности Косова„ чији је аутор бивши саветник Бернара Кушнера, убитачније оружје од тенкова и авиона на војној вежби на Пасуљанским ливадама. Скандал у Паризу показао је да Тачи има моћне заштитнике а да Србија нема дипломатију.

Add a comment

 

Председник Србије Александар Вучић сматра да је Србија на частан начин представљена у Паризу на обележавању сто година од победе у Првом светском рату и додао да му није пало на памет да због распореда седења прави било какав скандал и да тако баци сенку на све жртве које је Србија дала у том рату.

Add a comment


                                                                                 САОПШТЕЊЕ
                                                               СВЕТОГ АРХИЈЕРЕЈСКОГ САБОРА
                                                               СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ
                                                                     О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Add a comment

 

Слободан Самарџић 

Два актуелна феномена политичког живота Србије у најужој су вези. Политика предаје јужне покрајине не би била могућа без аутократије, као што владајућа аутократија не би имала свој простор без политике предаје. Многи данас не виде да је данашња Србија двоструки губитник, а још мање да ће такав губитник остати још задуго.

Add a comment